CD&mp3


Música ElGrupo Prensa Novedades Galería BSO/Cine Tienda Contacto Enlaces


CD&mp3

 


Colaborators

Banda Inaudita is een Spaanse groep, die z'n eigen muziek composeert en interpreteert. We worden geinspireerd door vele stijlen, zoals flamenco, jazz, volksmuziek, kamer muziek, stedelijke geluiden, Latin, populaire Spaanse mediteraanse muziek...
En deze geluiden hebben we gemixt met onze eigen speciale stijl, waardoor een zichtbare en cinematografishe belevenis tot stand is gekomen. Dit ensemble heeft de kenmerken van een klassieke kamer muziek groep en de uitstraling van een populaire band die z'n eigen stijl heeft ontwikkeld. De kern van dit ensemble bestaat uit clarinetten, bas clarinet, viool en gitaar; bovendien is er een dubbele bas, zijn er percussie instrumenten en andere instrumenten die toegevoegd kunnen worden, dus, afhankelijk van de gelegenheid kan de muziek ook gespeeld worden in trio, kwartet, quintet, etc.
Het ensemble kan ook aangepast worden om op trefpunten te spelen, op kleine of grote podia, met of zonder versterking om de wens van zowel kleine als grote publieken te vervullen. Het repertoire is gevarieerd en is gericht op een grote verscheidenheid van muzikale voorkeur.
Banda Inaudita heeft geen muzikaal getraind publiek nodig. Iedere persoon, ongeacht de leeftijd, met een open geest, die aanwezig is bij onze concerten, zal een geweldige tijd beleven. We hebben ons eigen record company Vela Records opgericht, waardoor we ons eerste album hebben uitgegeven Banda Inaudita. U kunt een mp3 downloaden of we kunnen u een CD sturen, zodat u onze muziek kan leren kennen.
Op dit moment zijn we ons tweede album aan het opnemen, die binnenkort zal uitkomen.

If you would like to buy our CDs>>>